De beste groepsaccommodaties voor een vriendenweekend

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk een leuke en comfortabele plek om te verblijven. Een vakantiehuis is dan perfect. Je kunt een vakantiehuis eenvoudig en snel online boeken, en je hebt de privacy en ruimte van een eigen huis. Er zijn vele verschillende soorten vakantiehuizen te vinden, dus er is vast een perfecte plek voor jouw volgende vakantie. Wil je bijvoorbeeld dichtbij het strand zitten of juist midden in de natuur? Ook de grootte van het huis is belangrijk; wil je graag een groot huis met meerdere slaapkamers? Of ben je juist op zoek naar een compact en klein vakantiehuisje?

Steeds meer groepen kiezen ervoor om gezamenlijk op vakantie te gaan. Hierbij kun je ook denken aan sportelftallen, studentengroepen en vriendengroepen. Soms zijn dit wel groepen van 50 personen. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen als het gaat om een vakantie. Het is daarom altijd goed om genoeg aandacht te besteden aan het kiezen van een geschikt groepsverblijf. Echter kan het soms moeilijk zijn om een goede accommodatie te kiezen die voor iedereen geschikt is. In deze blog bespreken we uitstekende mogelijkheden voor een gezellige vriendenvakantie in Drenthe en een vriendenvakantie in Ameland. 

Een gezellige vriendenvakantie in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie om te bezoeken tijdens je vakantie. Er zijn veel mooie plekken om te verkennen, zoals de stad Assen, het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Als je van wandelen of fietsen houdt, is Drenthe echt een paradijs. Er zijn vele routes die je kunt nemen om de mooiste plekjes van de provincie te ontdekken. Ook als je op zoek bent naar rust en ontspanning, ben je in Drenthe aan het juiste adres.

Veel vriendengroepen maken de keuze om een vakantiehuis te huren, en dat is niet zonder reden. Het aanbod aan vakantiehuizen voor grote groepen in Drenthe is enorm. Ben je op zoek naar groepsaccommodatie drenthe? Kies bijvoorbeeld voor Bungalow Hooiakker. Het vakantiehuis heeft ruimte voor maar liefst 14 personen en beschikt over een grote woonkamer. Daarnaast zijn er ook nog eens 5 slaapkamers. Neem met de groep een lekkere frisse duik in het overdekte zwembad, en bestel heerlijke broodjes bij de broodjesservice die op het vakantiepark beschikbaar is. 

Een groepsverblijf in Ameland

Ameland is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het eiland biedt prachtige stranden, mooie wandelingen en fietsroutes, en er is genoeg te doen voor jong en oud. Ook een groepsaccommodatie Ameland behoort tot een van de uitstekende mogelijkheden voor een vriendenvakantie. Kies bijvoorbeeld voor Duinbungalow. Het heeft een overdekt zwembad en een bowlingbaan zodat je je als groep nooit hoeft te vervelen!