Verlies je altijd je pasjes? Dit kun je doen

Het is erg vervelend als je in de winkel staat en bij de kassa erachter moet komen dat je je pasjes kwijt bent. Je kunt dan niet betalen en ook moet je de producten terugleggen in de schappen. De kans is groot dat je de pasjes kwijt bent geraakt omdat je de pasjes los bij je draagt. Dit is erg stom, maar je hoeft je hier zeker niet voor te schamen want je bent niet de enige. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die niet over een portemonnee beschikken. Dat kan je ze natuurlijk ook niet kwalijk nemen, want er wordt steeds minder vaak gebruik gemaakt van contant geld. Als je altijd je pasjes verliest, dan is het verstandig om dit artikel eens te lezen. Hier vind je namelijk meerdere oplossingen. 

Zet je pasjes op je mobiele telefoon

De meeste pasjes die je nodig hebt, zoals een bankpasje of een pasje voor de sportschool, bevatten een NFC-chip. Met deze NFC-chip kun je bepaalde handelingen uitvoeren waaronder betalen en inloggen. Een van de voordelen van een NFC-chip is dat de data op deze chip niet versleuteld zijn. Hierdoor is het dus mogelijk om je pasjes als het ware op de NFC-chip van je mobiele telefoon te bewaren. De kans dat je je telefoon verliest, is erg klein en daarmee verklein je dus ook de kans dat je je pasjes zult verliezen. Houd er wel rekening mee dat je een speciale app moet installeren om meerdere pasjes op je telefoon te kunnen opslaan. 

Schaf een portemonnee aan 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, maar waarschijnlijk ook al weet, wordt er in Nederland steeds minder gebruik gemaakt van contant geld. Betalingen doen we voornamelijk met onze betaalpassen en/of de telefoon. Toch is en blijft het verstandig om over een heren portemonnee te beschikken, want er kan een dag aanbreken dat je wel contant geld hebt, maar geen plek hebt om dit op te bergen. Mocht je een portemonnee aan gaan schaffen, dan is het verstandig om alleen een portemonnee van uitstekende kwaliteit aan te schaffen. 

Geen ruimte in de broekzak? Schaf een pasjeshouder aan

Als je nooit gebruik maakt van contant geld, maar wel een boel pasjes bij je moet dragen, dan kan het soms geen zin hebben om een mannen portemonnee aan te schaffen. De beste keuze die je dan kan maken, is het aanschaffen van een pasjeshouder waar je de pasjes in op kan bergen. Wanneer je een pasjeshouder gaat aanschaffen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er wel voldoende pasjes in opgeslagen moeten kunnen worden.